Saturday, May 29, 2010

bisu kah.....

kena marah td ngn mak.....kamu ni d0k rumah x bcakap2...dh mcm 0rg bisu je.......resp0n: hnya sengeh je....h0h0o0.....dh xdak benda nk ckp,diam jela....

Sunday, May 23, 2010

..........kah


15 smpai 18hb 5 aritu berhiking lagi bsama teman2…..kali ni gunung bt puteh tleh bjaya di tawan…perjalanan selama 4 hari ni betul2 mencabar c0s trek dia amat terpacak,licin n byk duri….habes tgn,kaki calar2 n lebam2…lutut pn bengkak akibat jatuh tyme turun..amat seksa nk jln c0s sakit bila nk bengk0k kn…naseb baek la last day jadi,kalu 1st day kena xtau la nk ckp….namun segala kepayahan dan kesusahan tersebut dib alas dengan view yg chantek sepanjang trek dan di puncak…air terjun kt last water p0int mmg superb cantek…ilang lelah seketika bila tgk air terjun tu…ini lah antara nikmat yg bleh aku dpt bila berhiking…udara yang nyaman,suasana yg sejuk dan tenang membuat aku lupa penat lelah bjalan menuju puncak……..



wit ncik azzam...


href="http://1.bp.blogspot.com/_FI8jVSJK1tA/S_5eFgDin0I/AAAAAAAAACw/SC2EtdrhVNc/s1600/IMG_8487.JPG">

ketinggian beliau....


href="http://4.bp.blogspot.com/_FI8jVSJK1tA/S_5eFBcbe_I/AAAAAAAAACo/W_8oobIGG9Y/s1600/IMG_8405.JPG">






view @ puncak...




sejuk mata memandang...


href="http://4.bp.blogspot.com/_FI8jVSJK1tA/S_5h1i95czI/AAAAAAAAADQ/TWMJ1jZ1ZUQ/s1600/IMG_8570.JPG">

Saturday, May 1, 2010

sakan kah

Tanggal 28hb 5~Bermula dgn tamat nye last paper this semester exam iaitu SHE de one 0 one beramai2 berfish burn d hammer bay dengan m0tif menhilangkan tension dan mencipta kenangan..bergerak mninggal kn usm kira2 jam 6 ptg menuju ke queensbay. 22 org dak fizik dgn rela hati menj0in xtvt ini.Sama2 naek bas..1st tyme k0t aq naek bas ke QB…..hahaha..smpai di tempat kejadian ter0s sahaja meng0rder santapan dan menu utama pasti nya IKAN BAKAQ..masa menunggu sajian dihidangkan di isi dengan sesi fotography dan s0lat magrib..dan setelah sabaq menunggu,apa yg di idam2 telah siap terhidang di depan mata..MAKAN TIME!!!!!..tp di tangguh kan sementara kerana perlu menunggu ketibaan cik2 puteri yg tiba agak lewat….finally,setelah cukup k0rumn…pa lagi mkn la….masa makan di isi dengan gurau senda dan gelak tawa di serta kemerapuan dr setiap hadirin.semua nya enj0y time tu..memang best…setelah selesai makan,p round2 kt QB dan pulang ke usm pada jam 11 mlm..acara malam 2 d sambung dengan berkaraoke yg di taja penuh 0leh ncik aman redza radzi.disertai oleh s0lehah aziz,cik salwa,amed dan ezri..kami melalak selama 3 jam….selesai berkara0ke,melapak pula di khaleel utk tgk b0la Barcel0na vs Inter milAn..dlm keser0nok hari terseb0t terselit juga kekecewaan c0s barcel0na kalah…emmm.. nk bt mcm na adat pertandingan mesti da kalah menang..smpai bilik jam 5 pg dan ter0s tid0—8.30pg dah bangun nk p amik keta sewa..nk p bukit merah pulak….walaupun hanya berlima,rancangan tetap diterus..jam 10 lbh sma2 dgn arm,fizi,g dan akmal ,kami menuju ke red hill (bak kate akmal)…smpai je ter0s beli tiket nk tanpa tangguh2 mandi hingga lenjun.setelah penat berguling,berpusing,bert0nggeng dlm air,jam 5 memulakan pergerakan pulang…smpai usm around 7.30..tid0 jap c0s kul 10 nk maen futsal plak,KRU cl0sing seas0n futsal…maybe last time play wit de mber KRU yg dh nk grad..pasni xtau lg bila lg bleh berfutsal bersama..walaupn penat amat,tp still bleh enj0y the game..t0 ey,sani, amed, basri, azim,ya,zaff, aman,kiah,eeraa,azza,aizat, najwa, leh, she, put, asmy, ali, k0rang mmg r0ck..harap yg ni bkn la last tyme kita berfutsal t0gether….then,spt besa pas penat berfutsal..subaidah menjadi tempat utk menghilang kn dahaga..kul 2 smpai blik,mandi n tid0~~~babai…….hid0p mesti ter0s