Thursday, August 19, 2010

suka kah...

weih...aku suka kt ang la...bleh x kita c0uple....haha...slamber je s0und kt awex ayat mcm ni..n 4 sure le d reject mentah2 0leh awex terseb0t....nk bt mcm ne beb,wa xr0mantik,xreti nk bmadah2 ni...dlm kamus wa pn xder ayat2 bunga ni...xreti nk karang.....kalu nk,s0und direct je....watpe nk kias2 bagai,lmbt.......kne plak awex tu paham len,lg la susah kn....baek ter0s terang je...tp muka kne la TEBAL.....prepare k0t2 reject,xder la malu sgt nti....hahahaha......




p/s : tp mmg suka dia~~

8 comments:

kiah said...

wow hebat wow2 hebat2
hahaha
aww...nanex jatoh chenta! hik2 =P

nanex said...

habes 2 ingt ang s0rag je reti bchenta,enggage....aq pn nk jgk.....

Noor Aznira Azmi said...

tau tau tau sapeee!!!
omg.
nanex,just be urself.
thats ur style so go on je..
x perlu nak ikut org or normally org buat cane ke.
just be u.
abang husss :D
InsyAllah org tu akan accept kite sebab kite adelah kite ;)

kiah said...

aish
aku ni xdak la chenta2 lagi nanex oii
dah kawen nt baru aku nk blajar cinta2
skrg aku nak blajar jwp exam dlu.
haha
papepun, all d best nydp!! =))) weee~

Anonymous said...

nanex! g0 gooooo! hehe hebat br0 aq neh

nanex said...

@eera : sapa dia kalu kau tau sgt tuu.....

@zakiah : xdak chenta2 kunun....tetttt!.

@an0nym0us : tengkiu2....

Noor Aznira Azmi said...

nanex..budak yg menyebabkan keretakan rumah tangge papa mama tuh??betulkah?

nanex said...

hahaha...0rg len la...